Referat foreldremøte

Postet av Jenter 2004 (J13) den 26. Mar 2017

Trenere vil i år som i fjor være Kjell Erik og Benny.

Lagleder er Anita.

Spillerstall vil være alle fra i fjor og i tillegg kommer Celine tilbake .Det er også mulighet for at vi får med Julie Overn. Hun blir med oss og trener litt nå etter vinterferien.

Snakket også med Julie Homb i dag, og hun sa hun ville være med når hun kom tilbake fra Spania. Har ikke fått dette bekreftet av foreldrene enda, men det rekker vi nok til august.

I tillegg så har vi håp om 2 jenter til og da blir vi en tropp på 14 spillere.

Vi skal spille 9-er fotball denne sesongen. Er påmeldt i 1. divisjon frem til sommeren. Da er det evaluering av resultater og vi vil da enten fortsette i 1. div. eller så vil vi spille i 2. div. etter sommeren. Har ikke fått noe oppsett på kamper enda, men antar at vi får første kamp tidlig i mai.

Satser på 2 faste treninger og egentrening med ball. Viktig med egentrening! Egentrening kan være å avtale med de andre jentene at på søndag møtes vi på plassen og sparker litt fotball. Alle treninger starter presist. Kom 15 min før treningen starter slik at jentene er klare. Når vi starter opp trening på Fauchaldplassen så kommer vi til å starte treningen i garderoben 15 min før treningstiden starter på banen.

Vi kommer til å starte med treninger på mandager kl. 16.30-18.00 på kunstgresset på Lena rett etter vinterferien. Dette er i regi av Toten FK og er et veldig bra og seriøst opplegg som legger stor vekt på ballkontroll. Det er en ren jentetrening og det vil være jenter fra andre klubber der som vi trener sammen med.

Jeg må gi beskjed om hvor mange som kommer fra Kapp J2004 på treninger som Toten FK står bak. Jeg vil derfor at dere gir meg beskjed senest lørdag om hvem som vil være med og trene.

Anbefaler at vi får til samkjøring til treningene. Bruk gjerne FB siden vår for å avtale kjøring.

Benny vil være tilstede så ofte han klarer på disse treningene.

Vi kom frem til at vi ønsker å delta på Norway cup i år, men at vi må sjekke om vi har nok spillere, trenere og foreldre som kan være med på turen. Se innlegg på FB angående dette. Prisen pr. deltaker vil være ca 2300,-

Alternative cuper som ble nevnt dersom det ikke blir Norway cup er Fåberg cup (18.-19.8.), Biri cup (25.6.), Gothia Cup (16.7.-22.7.)og Sandar cup (11.8.-12.8.). Dette kan vi ta stilling til dersom det ikke blir noe av Norway cup.

Vi skal gjøre et forsøk på en landskamp og en tur til Lillestrøm for å se Norges beste damelag spille champions league. Vi skal også prøve å få til pizza og filmkveld og kanskje en grilldag og litt bading etter trening. Om noen foreldre har lyst til å lage litt gøy for jentene våre så er det bare å melde seg på. Eventuelle egenandeler ved sosiale opplegg tar vi når det er planlagt. Kommer ikke til å lage noen egen bankkonto for det.

Vil også gjøre oppmerksom på at jentene nå er gamle nok til å gå dommerkurs. Jeg tror at det å være dommer gir jentene spilleforståelse på en fin måte som man ikke får når man spiller selv. I tillegg så tjener de en liten sum pr. kamp og det er vel også en gulrot for jentene.

Dugnader i klubben er som vanlig en uke med kioskvakter, loddbøker og kanskje en rakedugnad på våren. Det kan selvsagt dukke opp noe annet som jeg ikke er klar over.

Må også nevne litt om håndball da mange av jentene også er med der. der er serien ferdig 19.3. Det vil kanskje bli sluttspill første helga i april. Til slutt så er det Baldus cup 28.-30.4.17 Som tidligere nevnt så antar jeg at første kamp er tidlig i mai. Vi må da starte å trene fotball før håndball sesongen er helt ferdig. Det er da viktig å bli med på mandagstreninger så fort som mulig selv om det kan bli litt mye i en overgangsfase.

Har diskutert med Idar og det kan hende at vi lager et treningsopplegg i Totenhallen. Kommer tilbake til dette.

Om jeg har glemt noe i referatet så si fra.

Da er det bare å ønske spillere, trenere og dere supportere lykke til med ny sesong der målet vil være å skape samhold og moro for jentene og økte ferdigheter på fotballbanen.

Ref Kjell Erik Haugen 24.2. 17


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.