Kapp IF oppfordrer sine medlemmene til å støtte kreftsaken ved å gi et bidrag til Kreftkampen 2017

Postet av Kapp IF den 17. Sep 2017

SK Gjøvik-Lyn arrangerer på nytt en showkamp til inntekt for kreftsaken. 

Denne kampen spilles 22. september kl 18.00 på Nammo Stadion og vi kaller den Kreftkampen 2017.

I år blir det Oldstars duell mellom Raufoss og SK Gjøvik-Lyn med spillere fra 90-tallet. Blir mye moro med kjente navn fra Raufoss som Espen Haug, Christian Johnsen, Ole Johs Engelien, Joachim Staff, Tommy og Kenneth Fyhn, Anders Skaugrud, Kjetil Hagen, Ronny Børthus, Rune Lundhagebakken, Kai Erik Moen og ikke minst Jostein Oppegård som også skal spille. Tom Løkken blir manager. I tillegg vil Leif Anders Wentzel blir med på Raufoss laget som gjestespiller og synge Raufoss sangen før kampen.

I år har vi med spillere som Jostein Oppegård som ble alvorlig rammet av kreft men nå frisk igjen, Inge Kjetil Grini som har en sønn som har vært rammet av kreft i hele sin barndom men som nå endelig er frisk igjen samt dommer Tommy Frydenlund som mistet faren sin pga kreft i slutten av 2016. Men nesten alle har jo merket hvor forferdelig kreften kan ramme både familie og venner.

 Vi håper mange fra dere har mulighet til å komme. Det blir en kamp med fokus på lokale gamle helter fra 90-tallet mellom SK Gjøvik-Lyn og Raufoss hvor disse to klubbene kriget om å være best i distriktet. Målsetningen er å klare 200 000 kr i støtte til Kreftforeningen sitt arbeid og at vi kan samle et sted mellom 500 og 1000 tilskuere. Under selve kampen blir det stort fokus på innsamling via bøsser og Vipps.

 Vi ber om at alle bidrag blir registrert her innen 20.september.

http://innsamling.kreftforeningen.no/kfarbeid/5-6433


Fra Gjøvik-Lyn stiller spillere Geir Bjerke, Sturla Kollshaugen, Inge Kjetil Grini, Lars Erik Lundberg, Tommy Hansen, Ian Ditlefsen, Kail Larsen, Mathias Engebakken, Pål Strand, Sveinung Fjelstad, Per Christian Balke, Geir Langedrag og Sjur Larsstuen. Knut Befring blir manager og har med seg bl.a. Arve Hansen i støtteapparatet.

 

ALLE SOM BIDRAR VIL FÅ EN DIPLOM FRA KREFTFORENINGEN

SOM VISER AT MAN HAR STØTTET NETTOPP DETTE ARRANGEMENTET


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.