"Takknemligheter"

Postet av Web Kapp If den 21. Sep 2019

Som de fleste vet blir lag og foreninger drevet på dugnad. Kapp IF er ikke et unntak. Fra våren håper styret å få på plass et mer forutsigbart system, slik at alle disse dugnadene ikke kommer så plutselig... 

Tusen takk til alle som har klippet gress, vasket, vært trenere/lagledere, ordnet premier, stekt vafler, pumpet baller, flyttet mål fra baner, kjøpt lodd, kjørt hengerlass med gress, ordnet dommere, malt, solgt loddbøker, bestilt varer til Blåbua, vært styremedlem, heiet og klappet på treninger og kamper, ordnet med utleie av sportshytta, bakt sjokoladekake til avslutning og generelt brukt fritiden sin på Fauchald eller rundt et lag i klubben. Kapp IF er evig takknemlig for all dugnadshjelp vi har hatt denne sesongen. Håper vi sees til neste år også;)

G12, G13, G10, J12/13, G11 og G7 har hatt ulike vaskedugnader denne høsten for at sportshytta vår skal være ren og fin til utleie eller bruk av lag. 


J10, G9, J9, G7, J7 og G14 har klippet og ryddet gress i høst. Litt av en jobb etter gode vekstvilkår i sommer.

Vi har dessverre sett oss nødt til å henge opp skilt rundt banen vår. Ikke fordi vi ikke liker hunder eller ikke ønsker besøk av hund på Fauchald. MEN utfordringen er at gressmatta ikke tåler hundetiss, og vi får flekker i gresset som ikke vokser ut igjen. Så ta gjerne med deg hunden på kamp/ trening, men hold den på tribunen eller ved sportshytta;)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.