All-idrett starter opp igjen tirsdag 8. oktober.

Postet av Web Kapp If den 7. Okt 2019

                               KAPP IF INVITERER TIL ALL-IDRETT /IDRETTSKOLE


Syns du det er vanskelig å velge idrettsgren? Vil du prøve litt av alt? Da er du velkommen til å bli med oss på all-idrett!

Nå starter vi opp igjen med all-idrett, også kjent som idrettskolen. Kapp Idrettsforening ønsker å invitere barn født i 2014 til å være med på denne aktiviteten i perioden fra uka etter høstferien og fram til påskeferien.

Basen for aktivitetene blir gymsalen på Kapp skole. Her vil vi prøve oss på ulike idretter med ball, turn og annen allsidig trening. Og så skal vi leke! Etter jul blir det fokus på vinteridretter som skøyter og ski, men vi ønsker også rekke å prøve taekwondo. Treningene vil være på tirsdager, men ukedagen kan variere noe de gangene vi er ute for å besøke andre klubber. 

De første to gangene blir i gymsalen:

Tirsdag 8/10  kl.       kl. 17.00-18.00 

                              

Tirsdag 15/10          kl. 17.00-18.00 

                              

Betaling: 

300 kroner per barn.

I tillegg må de som ikke er medlem i Kapp IF betale 300 kroner i innmeldingsavgift. Gå inn på www.kappif.no for å registrere ditt barn.

I barneidretten er alle vinnere! Vi legger vekt på allsidighet, samarbeid, mestring og idrettsglede. Målet er at alle skal ha det gøy, og at alle vil fortsette på en eller flere aktiviteter etter at de er ferdige med all-idrett.

 

For påmelding og spørsmål, send en mail til: 

Wenche Rustad Wangen; wenche.rustad.wangen@hotmail.com (Tlf: 46968479)

Cecilie Bråthen; cecilie.2711@hotmail.com (Tlf: 94834047)

Stella R. Petrovits; stella_star_84@hotmail.com (Tlf: 99587292)

 

I påmeldingen skriver du barnets navn, fødselsdato, skole / barnehage, foresattes navn og telefonnummer. Skriv også om foresatte er på Facebook eller ikke. Det er opprettet en facebookgruppe, Allidrett 2019/20 Kapp IF, som dere er velkomne til å bli med i, denne brukes for å spre informasjonen etter hvert.

Så er det bare å glede seg til en allsidig og morsom sesong!!

Mvh Kapp IF


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.