Litt informasjon ang TOTENCUP ��

Postet av Kapp IF den 1. Jun 2023

Hei alle sammen!


Toten cup nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss stort til å arrangere cupen for FØRSTE gang! Ettersom vi aldri har arrangert cup før håper vi dere alle har litt tålmodighet med oss. Vi prøver vårt aller beste for å lage en helg med mye fotballglede og gøy for barna våre. Vi vet vi kommer til å møte litt utfordringer med parkering, men prøver vårt aller beste for å få løst dette på en god måte.


Vi oppfordrer derfor alle til å samkjøre så godt det lar seg gjøre, gå/sykle for de som bor i nærheten og benytte seg av ringruta som går rett nedenfor oss. Tenk grønt!


For dere som kommer fra Vestre Toten har vi ønske om at dere parkerer på Bjørnsgård skole som ligger vest for Fauchaldsplassen. Bjørnsgårdlinna 147 er adressen hit. Det vil gå shuttelbuss opp hit fra Fauchaldsplassen mellom 13.00 og 15.00. 


Vi har en god del parkeringsplasser nede ved Fauchaldsplassen, en del plasser rett på andre siden av veien av Fauchaldsplassen (det vil bli skiltet og det vil være parkeringsvakter på alle plasser) og noen plasser ved Dukkehjem AS, rett ved siden av FV87, adressen hit er Vestadgutua 1-3.


De som kommer langveis fra og har med seg 6 åringer må gjerne parkere på Fauchaldsplassen.


Det vil også være en egen parkeringsplass helt i nordenden av Fauchaldsplassen tiltenkt handicapplasser og de som trenger å parkere nærme.


Vi håper alle får en fin opplevelse på vår cup i fint vær og mjøsutsikt!


Det vil også komme evalueringsskjema ut til alle lag i etterkant av cupen slik at vi kan få tilbakemeldinger på hva dere syns 😊


Silje Skrinde

Leder, Kapp IF.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.