Høstsesongen 2016

Postet av Gutter 2010 (G10) den 11. Aug 2016

Heisann :)

Da er vi i gang igjen etter sommeren. Håper at alle dukker opp igjen etterhvert, like ivrige som før ferien. Nå har jeg klart å samle de fleste navn og tlfnr til unga, så nå har jeg planer om at siden vår skal tas i bruk ordentlig og inneholde det meste av informasjon,men jeg vil fortsatt bruke meldinger som et av våre viktigste verktøy. Det er raskt og enkelt, og erfaringsmessig fra tidligere et lettere verktøy for å nå alle , og lett når man evnt skal sende tilbake noe.

Foreløpig har jeg ikke fått info fra kretsen om hvordan sesongen ser ut med datoer for kamper, men disse dagene fremover nå pleier det ofte å renne inn mail. Vi har meldt oss på Gjøvikcupen som er på Vind neste helg, 20-21 august, men mangler tidspunkt enda. Men fint hvis dere allerede nå sender meg en beskjed på tlf 94825028 om hvem som blir med eller ei. Vi vurderer også om vi skal delta på 3v3 på kunstgresset på Lena 1 oktober, da spiller alle uansett alder i klubba 3v3 i sine alderstrinn. Men, denne dagen kommer ann på hva annet som står på planen. Info kommer så fort jeg vet mer.

Det er ikke alle som har svart på om det er greit med bilde på hjemmesiden, og det må jeg få beskjed om i tilfelle noen av våre bor på hemmelig adr , før jeg legger ut bilde av hele laget !! Det er fortsatt en del som mangler som innmeldte medlemmer, så fint om dere gir meg den informasjonen jeg søkte etter i tekstmld, så kan jeg hjelpe dere med å få det til.

Skulle det være noe , så ta kontakt !

Marthe :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.