KAPP IF INVITERER TIL ALL-IDRETT 

Postet av Kapp IF den 9. September 2020Syns du det er vanskelig å velge idrettsgren? Vil du prøve litt av alt? Velkommen til å bli med oss på all-idrett!

 

Nå starter vi opp igjen med all-idrett, også kjent som idrettskolen. Kapp Idrettsforening ønsker å invitere barn født i 2012, 2013, 2014 og 2015 til å være med på denne aktiviteten i perioden fra uka etter høstferien og fram til påskeferien.

 

Basen for aktivitetene blir gymsalen på Kapp skole. Her vil vi prøve oss på ulike idretter med ball, turn og annen allsidig trening. Og så skal vi leke! Etter jul blir det fokus på vinteridretter som skøyter og ski, men vi ønsker også rekke å prøve taekwondo og klatring mm. Treningene vil være på tirsdager, men ukedagen kan variere noe de gangene vi er ute for å besøke andre klubber. På grunn av situasjonen rundt korona-viruset vil vi ta hensyn til smittevern og aktivitetene legges opp etter gjeldene råd fra FHI og Norges Idrettsforbund: https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/artikler/informasjonsmateriell-til-idrettslag-stopp-koronasmitten/

 

Oppstart utenfor gymsal på Kapp skole: 

Tirsdag 13/10           

kl. 17.00-18.00 for barnehagebarna (2015)

kl. 18.00-19.00 for skolebarna (2014- 2012)

 

Betaling: 

300 kroner per barn.

I tillegg må de som ikke er medlem i Kapp IF betale 300 kroner i innmeldingsavgift. Klikk på innmeldingsskjema i menyen for å registrere ditt barn.

 

I barneidretten er alle vinnere! Vi legger vekt på allsidighet, samarbeid, mestring og idrettsglede.

Målet er at alle skal ha det gøy, og at alle vil fortsette på en eller flere aktiviteter etter at de er ferdige med all-idrett.

 

For påmelding og spørsmål, send en mail til: 

 

Lars Fredrik Baakind, Baakind@outlook.com 

 

I påmeldingen skriver du barnets navn, fødselsdato, skole / barnehage, foresattes navn og telefonnummer. Skriv også om foresatte er på Facebook eller ikke. Det er opprettet en facebookgruppe, Allidrett 2018/19 Kapp IF, som dere er velkomne til å bli med i, denne brukes for å spre informasjonen etter hvert.

 

Så er det bare å glede seg til en allsidig og morsom sesong!!

 

 

Mvh Kapp IF